Naredili smo korak naprej, vrnili smo se v čase naših babic. Na naši kmetiji pečemo tudi pravi kmečki kruh iz krušne peči. Velik povdarek damo na kakovost in poreklo, zato uporabljamo samo domača žita, ki jih pridelamo na naših njivah v sklopu kolobarja njivskih posevkov.
Letno posejemo 4 ha pšenice in 1ha pire. Kruh pečemo ob petkih, sobotah in v nedeljo dopoldan.
Kruh pečemo po starem tradicionalnem receptu, uporabljamo samo domačo moko (iz mlina na kamen), sol, in vodo. Nobenih konzervansov, sladkorja ali olja ni v naših kruhih, kar jih dela posebne in zdrave. Ponašajo se tudi z dolgo obstojnostjo in svežino.
Po naročilu spečemo tudi odojka ali jagnje, ki ga še vročega in razrezanega dostavimo na vašo lokacijo. Dodamo sveži kruh in kislo zelje ali turšijo (pozimi), poleti pa mlado čebulo in paradižnik.