Vsa naročila, oddana po elektronski pošti ali po telefonu, pripravimo in dostavimo ob dogovorjenem času. Naročeno zelenjavo in preostale domače izdelke dostavljamo samo v mestu Maribor.

Naročeno blago je naročnik dolžan prevzeti ob določeni uri in dnevu na določeni lokaciji ter ga plačati na način, ki je določen ob oddaji naročila. Če naročnika ni na dogovorjenem naslovu, dostavljavec pokliče na telefonsko številko, ki jo je naročnik navedel ob in ga počaka na naslovu največ pet minut.

Če naročnik v dogovorjenem času ni ni na lokaciji, je dolžan pokriti stroške, ki so nastali ob prevozu.

Če naročnik želi, mu dostavljeno blago pustimo na dogovorjenem mestu (na primer  pred hišo, na balkonu, na vrtu, pred stanovanjem, na delovnem mestu ali kje drugje), je to mogoče le ob predhodnem plačilu.

Če pride do kakršne koli spremembe pri dostavi ali prevzemu naročene zelenjave in drugih izdelkov, bomo naročnika o tem obvestili po telefonu.

 

PRIČELI SMO S PRODAJO KISLEGA ZELJA!

Ko zelje skisamo, postane superživilo. Kislo zelje združuje zdravilne učinke vse zelenjave iz družine kapusnic (vanjo spadata, na primer, tudi cvetača in brstični ohrovt) in probiotično delovanje, za katerega je odgovoren fermentacijski proces.

V zelju je veliko vitamina A in C, študije pa dokazujejo, da naj bi razhudniki nižali slab holesterol. Zelje je tudi bogat vir antioksidantov in nasploh deluje protivnetno, zaradi česar niža tveganje za rakava obolenja. Vendar, šele ko zelje skisamo, postane to živilo zares superživilo.

 

 

 

 

 

Najavljanje ni potrebno. Za varnost je poskrbljeno.

Na glavni tržnici v Mariboru na Vodnikovem trgu, vsako sredo, petek in soboto.

Vse informacije glede tržnice na tel 031 741 584 - Ida Horvat

 


Ida Horvat, nosilka dopolnilne dejavnosti na kmetiji | Dogoše | Nad reko 15 | 2000 Maribor

Davčna številka: SI40014177 | IBAN SI56 0417 3011 2586 445 (NOVA KBM d.d.)

solate.horvat@siol.net | zelenjava.horvat@siol.net | tel.: 041 741 584

 

 

                                     

Cene in plačila

Naročila in dostava

Zasebnost in piškotki